Evästeeksi

Ruokablogin kirjoittaminen on ollut jo pitkään mielessä. Paljolti siksi etten ole löytänyt mieleistäni jo valmiiden joukosta, mikä todennäköisemmin johtuu tarpeeksi perusteellisen etsinnän puutteesta. Osittain myös kaverien ja tuttavien ehdotuksista ja toisinaan painostuksesta. Suurta osaa mielestäni leimaa kapeakatseisuus Alaa kohtaa, sekä tietämättömyys esiripun toisen puolen tapahtumista.

Ruokapäiväkirjan ajatus on tuoda uutta näkökulmaa, sekä tutustuttaa lukijaansa ruoan monimuotoiseen maailmaan ja toimia kanavana omalle ilmaisulle minua kiinnostavista jutuista koti- ja ammattikeittiöissä. 


Ruoanlaiton kotona ei myöskään pitäisi olla yhden kotikokin pakkopullaa ruoanvalmistuksen eteen, joko itselle tai isommalle joukolle. Parhaillaan ruoanvalmistus on sosiaalinen tapahtuma, jossa jo kaupassa käynti aloittaa tapahtumaketjun hauskalle illalle, ja kenties syylle avata se viime merkkipäivien johdosta lahjaksi saatu viinipullo. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti